Općina Virje

Košarka


Natrag

ŽKK Podravac Virje domaćin Poluzavršnice prvenstva Hrvatske za juniorke grupa A

  • Košarka
  • Objavljeno: Utorak, 16. svibnja 2017.

#

Ovaj je vikend, od 12. do 14. svibnja 2017. u školsko – sportskoj dvorani Osnovne škole prof. Franje Viktora Šignjara održana Poluzavršnica prvenstva Hrvatske za juniorke grupe A. Uz domaći Podravac na Poluzavršnici su sudjelovale i ekipe Vodica, FSV iz Rijeke te Medveščak iz Zagreba.

U petak, 12. svibnja 2017. igračice Podravca su rezultatom 60:42 pobijedile Ženski košarkaški klub FSV iz Rijeke. U subotu, 13. svibnja bile su bolje od ekipe Medveščaka i to rezultatom 89:47, dok je najveća nervoza vladala u nedjelju kad su igračice Podravca malom razlikom i rezultatom 65:61 pobijedile cure iz Vodica. Tom su pobjedom naše curke izborile prvo mjesto u grupi A te sudjelovanje na Završnici prvenstva Hrvatske za juniorke.

Za Podravac su nastupile: Mihalić P., Hrastić M., Bušić D., Ćurić V., Perko A., Sušanj S., Cik E., Grivić L., Brezak A., Kapitanić M., Gregurić V. i Turčić K.

Našim košarkašicama, kao i njihovim trenerima Davidu Vujčiću i Ivici Molnaru želimo puno uspjeha i izvrsne rezultate i na samoj Završnici. Zahvaljujemo i publici na srčanom i iskrenom bodrenju i navijanju. Svi smo mi Podravac! Hvala vam!

Skip to content