Općina Virje

Novosti


Natrag

Završne svečanosti u Dječjem vrtiću „Zrno“

  • Novosti
  • Objavljeno: Četvrtak, 08. lipnja 2017.

#

Ovih dana u vrtiću „Zrno“ je bilo jako veselo, raspjevano i rasplesano.

Djeca mješovitih odgojnih skupina „Cvjetići“ i „Leptirići“ su najprije u četvrtak i petak, 01. i 02.06.2017., priredila svoje završne svečanosti uz druženje s roditeljima. Djeca predškolci tako su se pjesmom, plesom, recitacijama i dramatizacijama oprostili od vrtića. Odgojiteljice su im zaželjele puno sreće i uspjeha u školi, a za kraj su dobili i diplome koje će ih podsjećati na vrtićke dane.

Djeca jasličke odgojne skupine „Srčeka“ svoju su svečanost za završetak vrtićke godine priredila u utorak, 06.06.2017. i svojim slatkim nastupom obradovala sve prisutne.

Djeca mlađe odgojne skupine „Ribice“ priredili su svoju završnu svečanost u srijedu, 07.06.2017. Zanimljiv program prožet pjesmicama, recitacijama i dramatizacijama razveselio je roditelje i sve prisutne.

Provedenim svečanostima obilježen je kraj još jedne pedagoške godine u vrtiću. Djeca su bila sretna što su mogla pokazati sve ono što su pripremala sa svojim odgojiteljicama, a svaka svečanost završila je igrom na vrtićkom igralištu, čašćenjem i ugodnim druženjem s roditeljima i ostalim gostima.

Skip to content