Općina Virje

Novosti


Natrag

Vrtićanci uživali u maškarama

  • Novosti
  • Objavljeno: Utorak, 13. veljače 2018.

#

U subotu, 10. veljače 2018.g. u Koprivnici se već tradicionalno održao „Koprivnički fašnik“ na kojem su i ove godine sudjelovala djeca starije odgojne skupine „Leptirići“ sa svojim odgojiteljicama.

Među mnogobrojnim kostimiranim sudionicima Koprivničkog fašnika u veseloj fašenskoj povorci tako su se našli i naši mali Virovci. Male i velike maškare zajedno su prošetale ulicama Koprivnice do Zrinskog trga gdje se svaka maskirana skupina kratko predstavila. Mališani našeg vrtića predstavljali su se pod nazivom „Vesela farma“, a bili su maskirani u razne domaće životinje. Plesnom koreografijom na pjesmu „Old MacDonald had a farm“ svim prisutnima su izmamili osmijeh na lice, a za kraj su se djeca počastila finim krafnama i toplim čajem.

U utorak 13. veljače 2018. djeca jasličke, mlađe, srednje i starije odgojne skupine i djeca polaznici predškole sudjelovala su na veselom maskenbalskom plesu kojeg smo organizirali u holu našeg vrtića jer zbog lošeg vremena fašenska povorka Virjem ove godine nije održana. Maskirani u srčeka, gusare, liječnike, domaće životinje i slikare, zajedno sa svojim odgojiteljicama su pod maskama prošetali vrtićkim hodnicima i uživali svi zajedno u plesu pod maskama. Djeca su se na kraju počastila ukusnim i slatkim krafnama te iako nisu svoje maske pokazala sumještanima, bila su oduševljena što smo se svi zajedno izuzetno zabavili.

Skip to content