Općina Virje

Novosti


Natrag

Vrtićanci primili specijalno priznanje za likovni rad na natječaju “Volim Podravinu i Prigorje”

  • Novosti
  • Objavljeno: Utorak, 28. travnja 2015.

#

U ponedjeljak, 27. travnja 2015., predstavnici Dječjeg vrtića „Zrno“ Virje u Koprivnici su prisustvovali dvama svečanim prijemima i uručenjima nagrada i priznanja, najprije za sudionike manifestacije „Vuzmena košarica“, a potom za najuspješnije na natječaju Turističke zajednice Koprivničko-križevačke županije „Volim Podravinu i Prigorje“.

Svečanim prijemima su prisustvovali župan Darko Koren, zamjenici Darko Sobota i Ivan Pal te direktor Turističke zajednice Koprivničko-križevačke županije Zdravko Mihevc koji je istaknuo kako je ove godine na „Vuzmenoj košarici“ sudjelovalo 11 dječjih vrtića te 13 školskih skupina. Predstavnicima iz vrtića „Zrno“ uručeno je priznanje za sudjelovanje.

Odmah potom je također u prostorijama Županijske uprave upriličen prijem za sudionike natječaja „Volim Podravinu i Prigorje“ na temu „I to je moj zavičaj“. U kategoriji likovnih radova djece dječjih vrtića, djeca iz virovskog vrtića: Lana Krznarić, Mihael Filipović i Dominik Horvat primili su specijalno priznanje za svoj zajednički likovni rad. Njihov rad izdvojen je među 8 najboljih među dvjestotinjak pristiglih iz deset vrtića naše županije.

Skip to content