Općina Virje

Novosti


Natrag

Vrtić „Zrno“ na manifestaciji „U susret Uskrsu“

  • Novosti
  • Objavljeno: Četvrtak, 27. ožujka 2014.

#

Već tradicionalno, petu godinu zaredom, Koprivničko križevačka županija i njena turistička zajednica u suradnji s gradom Koprivnica, u sklopu projekta „Pisanica od srca“ organizira jedinstvenu izložbu velikih uskršnjih pisanica „U susret Uskrsu“ na Zrinskom trgu u Koprivnici.

U sklopu tog projekta i izložbe pisanica u razdoblju od 21. ožujka 2014. do 07. travnja 2014. na glavnom gradskom trgu održavaju se i razne radionice u kojima sudjeluju prijavljeni vrtići i škole. Jednu od tih radionica, dana 26. ožujka 2014., organizirao je i proveo Dječji vrtić „Zrno“ uz pomoć gđe. Slavice Frajt i gđe. Katice Španiček.

Djeca starije odgojne skupine „Zečići“ tog su dana svakodnevne prijepodnevne aktivnosti u vrtiću zamjenila s prostorom Zrinskog trga u Koprivnici i sudjelovala u radionicama na kojima su izrađivali šarene cvjetiće origami tehnikom i od krep papira te ukrašavali jaja biljkom setinec. Uz radne aktivnosti imali su prilike vidjeti i prelijepu izložbu velikih pisanica i uskršnjih dekoracija, prošetati središtem grada, a kako su se u tom vremenu u samom centru našli i konjanici, povodom otvorenja županijske konjčke staze, veliko oduševljenje među klincima izazvala je i vožnja kočijom.

Radove koje su djeca uz voditeljice radionica izradila moći će se vidjeti, osim u vrtiću, i 05. travnja na manifestaciji „Vuzmena košarica“ koja se također u sklopu projekta „Pisanica od srca“ održava na Zrinskom trgu u Koprivnici , a gdje će Dječji vrtić „Zrno“ imati i svoj izložbeno prodajni štand.

Skip to content