Općina Virje

Novosti


Natrag

Virtualna Virovska Prkačijada

  • Novosti
  • Objavljeno: Utorak, 04. svibnja 2021.

#

Još jedne godine družimo se samo putem interneta. Pratite i ovogodišnju Virtualnu Virovsku Prkačijadu – International Festival of traditonal cakes od 04. svibnja, pa sve do idućeg tjedna na Facebook stranici Prkačijade ( https://www.facebook.com/Virovska-Prkacijada-International-festival-of-traditional-cakes-570393183320926 ).

Posjetitelji stranica podsjetit će se na prkače svojeg djetinjstva, razgledati virtualnu 3D izložbu, te moći sudjelovati u nekoliko nagradnih igara. U petak, 08. svibnja, tradicionalno se održava Vrtićka i Mala virovska prkačijada, pa ćemo moći uživati u radovima novih generacija malih slastičara.  

Želja organizatora je ovog tjedna preplaviti društvene mreže slatkim prhkim kolačima – prkačima te vas inspirirati da nam se pridružite i uživo kad za to bude mogućnosti.

No osim ovog virtualnog eventa, Općina Virje pobrinula se da i ove godine budemo najslađe mjesto u Podravini pa će se 8. i 9. svibnja održati Lov na prkače!

U subotu i nedjelju, 30 malih prkača bit će sakriveno u parkovima, na igralištima i drugim javnim prostorima na području cijele Općine. Svi koji ih pronađu moći će ih zamijeniti za poklon pakete u Općini Virje.

Pridružite se Lovu na prkače ili nekom od virtualnih sadržaja!

Skip to content