Općina Virje

Nogomet


Natrag

Uspješan nogometni vikend

  • Nogomet
  • Objavljeno: Nedjelja, 08. rujna 2013.

#

Ovo je bio izuzetno dobar vikend za naše nogometaše svih uzrasta. Prvo su pioniri ugostili vršnjake iz Suhopolja i osvojili svih devet bodova. Prva ekipa juniora u zadnjih deset minuta izgubila je dobivenu utakmicu, ali je bodove iz Novog Virja donijela druga ekipa juniora, a poslastica za kraj bila je visoka pobjeda seniora na gostovanju u Čakovcu.
Krenimo redom:
Limači pod vodstvom trenera Saše Rukelja visoko su porazili vršnjake iz Suhopolja sa 6:0. Napomenimo da je ovo druga uzastopna pobjeda Rukeljevih igrača.
Mlađi pioniri trenera Dražena Subotičanca sigurno i uvjerljivo su pobijedili vršnajke iz Suhopolja sa 3:0.
Stariji pioniri su u vrlo teškoj utakmici golovima Luke Hrženjaka i Nikolina Ivančana uspjeli pobijediti vršnjake iz Suhopolja sa minimalnih 2:1.
Krenula je i županijska juniorska liga u kojoj ove sezone imamo dvije ekipe.
Prva ekipa juniori je do 80. minute vodila golovima Jelušića 2:0 protiv Graničara iz Đurđevca, ali u zadnjih deste minuta Luka Posavec zabio je sva tri gola za goste i u Đurđevac nose sva tri boda.
Druga ekipa juniora gostovala je u Novom Virju i sigurno pobijedila sa visokih 4:0. Golove su postigli: Vladimir Senjan x2, Dario Arlović i Dino Botinčan.
Seniori su u nedjelju prije podne gostovali u Čakovcu i ostvarili visoku pobjedu sa 6:0. Golove su postigli: Hrvoje Hrženjak x3, Tomislav Njegač x2 i Jurica Karan. Ovo je druga uzastopna pobjeda naših seniora, a već u subotu nam u goste dolazi neugodna ekipa NK Varaždin. (de)

Skip to content