Općina Virje

Novosti


Natrag

Udruga dragovoljaca i veterana Domovinskog rata ogranak Virje obilježila Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja

  • Novosti
  • Objavljeno: Srijeda, 10. kolovoza 2022.

#

Udruga dragovoljaca i veterana Domovinskog rata, ogranak Općine Virje je položila vijenac na spomen obilježju Domovini i hrvatskim braniteljima povodom obilježavanja Dana pobjede i domovinske zahvalnosti, odnosno Dana hrvatskih branitelja 05.08.2022. Svečanom obilježavanju 27. godišnjice vojno-redarstvene akcije „Oluja“ koja je označila, dugo očekivani početak kraja rata, su nazočili članovi brojni članovi UDVDR ogranka Virje, a velečasni Marijan Kovačić je predvodio molitvu za sve poginule, nestale i preminule branitelje.

Nakon svečanog polaganja vijenaca članovi UDVDR su sportskim natjecanjima nastavili svečano obilježavanje Dana hrvatskih branitelja u Lovačkom domu LU Virje. Pikado, viseća kuglana, bela i bacanje kamena s ramena su bile aktualne sportske discipline, a uz natjecanje i druženje članovi UDVDR su pripremili i ručak za sve sudionike natjecanja.

U nedjelju, 07.08.2022. je služena večernja sveta misa za poginule, nestale i preminule hrvatske branitelje u župnoj crkvi Sv. Martina u Virju.

Skip to content