Općina Virje

Novosti


Natrag

U Virju održani 34. sportski susreti Klubova liječenih alkoholičara Sjeverozapadne Hrvatske

  • Novosti
  • Objavljeno: Srijeda, 30. svibnja 2018.

#

U subotu 26. svibnja 2018. u Virju održani su 34. sportski susreti Klubova liječenih alkoholičara (KLA) Sjeverozapadne Hrvatske pod pokroviteljstvom Koprivničko-križevačke županije,  Općine Virje i Turističke zajednice područja Središnje Podravine. Ovogodišnji organizatori velikih sportskih  susreta bila je Zajednica KLA KCKŽ.

Sveukupno 209 sudionika iz Virovitičko-podravske, Međimurske, Varaždinske, Bjelovarsko-bilogorske i naše županije natjecalo se u šest sportskih disciplina za djecu i odrasle; šah, pikado, viseća kuglana, skakanje u vreći, potezanje užeta i kros.

Nakon okupljanja u Društvenom domu u samom centru Virja sve prisutne je pozdravila i zaželjela im dobrodošlicu predsjednica Zajednice KLA KCKŽ Dolores Novak, pročelnica općine Virje, gospođa Kristina Filipović i voditeljica Turističke zajednice područja Središnje Podravine gospođa Elizabeta Milanović Glavica.  Uslijedio je bogati kulturno-umjetnički program koji su pripremili i izveli članovi pjevačke i plesne sekcije Hrvatskog pjevačkog društva Ferdo Rusan Virje a zatim su svi zainteresirani razgledali Crkvu svetog Martina biskupa, Zavičajni muzej i Galeriju Tišljar.

Najvažniji dio 34. sportskih susreta događao se na sportskim terenima gdje je sve sudionike pozdravio dožupan gospodin Ratimir Ljubić a nakon toga su započele same sportske igre čiji je cilj promocija zajedništva, jačanje sportskog duha i samopouzdanja, timskog rada i zabave uz obitelji prijatelje.

Za okrjepu su se pobrinule vrijedne članice iz zajednice KLA koje su pripremile fine i mirisne kolače. Svježa i topla peciva pripremili su virovski pekari Pavao Begović i Rok Kajtazi pa svima zahvaljujemo na pomoći oko organizacije.

Posebna zahvala našoj Podravci na finom grahu za sve sudionike  i nesebičnoj podršci oko organizacije ovih sportskih susreta koji su obilježili lijepo vrijeme, smijeh i druženje.

Skip to content