Općina Virje

Novosti


Natrag

Tradicionalni program Društva „Naša djeca“ Virje povodom Majčinog dana

  • Novosti
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 06. svibnja 2024.

#

Društvo „Naša djeca“ Virje 3.svibnja 2024. uz prigodni program i redovnu izvještajnu Skupštinu čestitalo je mama njihov dan te krenulo u proslavu svog 70.rođendana.

Na početku, Dječji forum Iskrice sa svojom voditeljicom Ivom Hrženjak pripremio je za sve goste program povodom Majčina dana te svojim mama darovao poklon. U programu su sudjelovali i učenici prvog razreda Osnovne škole prof.F.V.Šignjara sa svojom učiteljicom Majom Šoš. Nakon programa koji su pripremila djeca krenuo je službeni dio u kojem su članovi odbora s predsjednicom Danijelom Večenaj podnijeli sva izvješća i planove za 2024.godinu. U planu rada su svakako razne aktivnosti s djecom i za djecu u njihovo slobodno vrijeme te organizacija ljetovanja o kojem brine poduzeće Virovski dom d.o.o., točnije direktorica Kristina Filipović i upraviteljica Hostela Martina Molnar.

Društvo ove godine slavi 70.obljetnicu postojanja, rada s djecom i za djecu te održavanja i pripremanja ljetovanja u našem Hostelu Selce. Jedno smo od rijetkih Društava u cijeloj Hrvatskoj koja u vlasništvu ima odmaralište za djecu i uz rad Dječjeg foruma i aktivnosti za djecu brine i organizira ljetovanja. 

Naravno, svega toga ne bi bilo da nije bilo onih bitnih začetnika koji su osnovali Društvo 1954.godine i 1960. kupili kuću u Selcu, ali i svih onih koji su poslije njih vodili i očuvali sve što se godinama stvaralo, na čemu smo im neizmjerno zahvalni. O svemu tome moći ćete uskoro saznati i više jer se sprema i radi na monografiji Društva. Osim monografije u planu proslave je i obilježavanje Dječjeg tjedna sa zanimljivim i atraktivnim aktivnostima za djecu te svečanostima u sklopu Martinjskih dana.

GALERIJA

https://virje.hr/galerije/tradicionalni-program-drustva-nasa-djeca-virje-povodom-majcinog-dana

Skip to content