Općina Virje

Novosti


Natrag

Tehnički pregled dječjeg vrtića s jaslicama

  • Novosti
  • Objavljeno: Četvrtak, 29. listopada 2015.

#

Dana 28.10.2015. s početkom u 9,00 sati održan je tehnički pregled novoizgrađenog dječjeg vrtića s jaslicama i pomoćnim prostorijama na kojem su, uz predstavnike investitora Općine Virje i predstavnike izvođača i nadzornog inženjera, sudjelovali ovlašteni predstavnici službi koje su nadležne za izjavljivanje primjedbi na objekt i davanje suglasnosti na izdavanje uporabne dozvole.

Izvođač radova bio je Gratit d.o.o. sa podizvoditeljima za pojedine vrste radova i dobavu opreme, stručni i obračunski nadzor obavljao je gosp.

Marijan Carek, Prostor d.o.o. Bjelovar, a ukupna vrijednost investicije je oko 7 milijuna kuna. Detaljnim pregledom građevine i dokumentacije utvrđeno je da je dječji vrtić s pripadajućom opremom i instalacijama u cijelosti izgrađen i opremljen  prema sanitarno-tehničkim, higijenskim i drugim uvjetima, sukladno Zakonu o prostornom uređenju i gradnji i posebnim propisima te da se izdaje uporabna dozvola.

Općinski načelnik Mirko Perok zahvalio je izvođačima i podizvoditeljima, nadzornom inženjeru te predstavnicima službi na suradnji tijekom realizacije projekta kao i na uspješno odrađenom tehničkom pregledu.

Skip to content