Općina Virje

Novosti


Natrag

Svečano potpisan ugovor o dovršetku izgradnje kanalizacije u Virju

  • Novosti
  • Objavljeno: Petak, 07. srpnja 2017.

#

U Vijećnici Društvenog doma u  Virju, danas  7. srpnja 2017. u 10 sati održano je svečano potpisivanje ugovora o izvođenju radova na dovršetku izgradnje kanalizacije u Virju vrijednosti investicije oko 7,6 milijuna kuna bez PDV-a. Općina Virje je investiciju prenijela na Komunalije d.o.o. Đurđevac a u postupku javne nabave izabrani su domaći izvođači i to kao zajednica ponuditelja Bistra d.o.o. i Komunalne usluge d.o.o. Đurđevac. U ime nositelja investicije Ugovor je potpisao direktor Tomislav Kolarić a u ime izvođača radova Bistra d.o.o. Đurđevac direktor  Krešo Habijanec.  Stručni i obračunski nadzor nad izgradnjom obavljat će tvrtka Prostor EKO d.o.o. Bjelovar te je Ugovor o nadzoru sa Komunalije d.o.o. potpisao direktor Marijan Carek.

Istom prilikom potpisan je i Sporazum o financiranju ove izgradnje između Komunaliije d.o.o. i Općine Virje kojim je regulirano sufinanciranje između Hrvatskih voda i Općine Virje.

U ime općine,  Sporazum je potpisao općinski načelnik Mirko Perok a potpisivanju je, u ime Hrvatskih voda,  prisustvovao i mag. Tomislav Košić.

Na kraju svečanosti, načelnik Mirko Perok je izrazio zadovoljstvo što će se realizirati ovaj kapitalan projekt kojim će biti završena kanalizacijska mreža na području Virja te će biti omogućen svim domaćinstvima priključak na sustav odvodnje.

 

Skip to content