Općina Virje

Novosti


Natrag

Stručno – edukativno druženje odgojiteljica u Dječjem vrtiću „Zrno“ Virje

  • Novosti
  • Objavljeno: Petak, 22. travnja 2016.

#

U četvrtak, 21. travnja 2016. u Dječjem vrtiću „Zrno“ Virje u popodnevnim satima održano je jedno ugodno stručno – edukativno i radno druženje ravnateljica, odgojiteljica i stručnih suradnica iz čak 12 vrtića naše županije.

Program druženja je započeo pozdravnom riječi ravnateljice Maje Šobak koja je svojim kolegicama zaželjela dobrodošlicu te ih kratko informirala o značajkama novog vrtića i tijeku druženja.

Program je nastavljen predavanjem Jasmine Marijan – Štefoković, dipl. med. techn. na temu „Stigma epilepsije“ i „Febrilne konvulzije – zablude i istine“ nakon čega je uslijedila radionica Udruge „A je to“ Art – Podravina iz Đurđevca na kojoj je 60 sudionica ovog skupa moglo naučiti kako se izrađuju košarice od recikliranog papira.

Naravno, tijekom ovog druženja bila je otvorena mogućnost za razgledavanjem novog prostora vrtića koji je oduševio svojim izgledom i mogućnostima sve sudionice skupa što je itekako imponiralo domaćinima. Ravnateljice, odgojiteljice i stručne suradnice su zajedničko vrijeme iskoristile i za razmjenu iskustva koja je također vrlo  bitna i vrijedna.

Skip to content