Općina Virje

Novosti


Natrag

Školski dan u vrtiću

  • Novosti
  • Objavljeno: Srijeda, 17. svibnja 2017.

#

U srijedu, 17.05.2017., djeca starije odgojne skupine, odnosno budući đaci prvaci, posjetila su s velikim zanimanjem i radošću svoju buduću školu. U školi su uz vodstvo školske pedagogice Mire Sulimanec obišli učionice prvih razreda te su imali prilike vidjeti što ih sve čeka u budućim školskim danima. Vidjeli su kako izgleda njihova buduća učionica, što se sve u njoj može naći, kako se treba ponašati i još mnogo drugih zanimljivih stvari.

Učiteljice Lidija Šiptar i Sanjica Kovač te učiteljice pripravnice Iva Hrženjak i Sandra Grivić su ih vrlo srdačno dočekale i zajedno s prvašićima, našim bivšim vrtićarcima, ispričale što „krije“ jedna školska učionica.

U popodnevnim satima učiteljice budućih prvih razreda Željka Ivorek, Ksenija Vinković, Kristina Klanac, Maja Šoš i Mirjana Gašparić posjetile su pak svoje buduće đake prvake u vrtiću. Bilo je to zaista divno i veselo druženje u kojem su svi uživali. Dječica su bila opuštena, pjevala su i recitirala svojim učiteljicama, a učiteljice su za njih pripremile mnogo zanimljivih informacija o tome što ih čeka u prvom razredu. Ovim zanimljivim događajima vrtićanci su velikim korakom zakoračili u svoje buduće školske dane koji su pred njima, vidjevši svoje razrede i upoznavši svoje učiteljice s kojima će provoditi mnogo vremena.

Skip to content