Općina Virje

Novosti


Natrag

Školarci razveselili vrtićance

  • Novosti
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 29. travnja 2013.

#

U petak, 26.04.2013. vrtić su posjetili učenici 3. b razreda sa svojom učiteljicom Silvanom Bebek. Oni su povodom Dana škole prof. F. V. Šignjara, 15.03.2013., održali radionicu u sklopu Dana otvorenih učionica na temu “Volonterstvo”, na kojoj su sudjelovali i roditelji djece. Učiteljica Silvana Bebek je u taj projekt uključila naš vrtić tako da su na radionici prisustvovale i dvije odgojiteljice, Kristina Legradi i Marina Makar, koje su zajedno s učiteljicom osmislile didaktičke igre za djecu mlađe, srednje i starije odgojne skupine.

2Mnoštvo krasnih didaktičkih igara, koje su tada izradili roditelji zajedno sa svojom djecom, su nam u petak uručili školarci sa svojom učiteljicom. Tom su se prilikom kratko podružili s djecom u vrtiću i prisjetili se svojih vrtićkih dana. Igre koje su nam poklonili će djeci pomoći da razvijaju istraživačko-spoznajne funkcije, vještine početnog čitanja i pisanja, logičko mišljenje, vizualnu percepciju, samostalnost te usvajaju geometrijske oblike i boje.

3I ovim putem se zahvaljujemo djeci, roditeljima i učiteljici na izrađenim igrama te se već sad veselimo daljnjoj uspješnoj suradnji i druženju.

Skip to content