Općina Virje

Novosti


Natrag

Školarci posjetili vrtić

  • Novosti
  • Objavljeno: Utorak, 18. ožujka 2014.

#

U petak, 14. ožujka 2014. učiteljica Posebnog programa virovske osnovne škole Nikolina Bezić i njezina učenica posjetili su vrtić u sklopu obilježavanja Dana otvorenih učionica. Ove godine ključna je tema bila Škola u šumi, šuma u školi te je i sam naslov radionice bio „ I drvo ima srce „, pa su tako vrtićanci, učiteljica Nikolina, Dječji forum Društva „ Naša djeca „ Virje i njihova voditeljica učiteljica Nataša Sušanj te Općina Virje dogovorili kako će obilježiti taj dan.

Učiteljica Nikolina vrtićancima je ispričala priču „ I drvo ima srce „, a nakon toga im je prikazala prezentaciju o biljkama i životinjama koje se nalaze u šumi, a koju je izradila učiteljica Nataša. Zatim su vrtićanci podijeljeni u 3 skupine i svaka je skupina imala određeni zadatak. Prva skupina je oslikavala drvene satove na temu šuma, druga skupina je izrađivala memo kartice, a posljednja ježiće od piljevine.

Za sam kraj vrtićance su ugodno iznenadili načelnik Općine Virje gospodin Mirko Perok i naša pročelnica gospođa Kristina Filipović koji su zajedno s mališanima Dječjeg vrtića „ Zrno „ i njihovim odgajateljicama za sam kraj ugodnog druženja u virovski park posadili dvije lipe koje će vrtićancima biti lijepa uspomena na ovaj dan.

Skip to content