Općina Virje

Novosti


Natrag

Roditelji vrtićanaca priredili nazaboravnu predstavu

  • Novosti
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 12. lipnja 2017.

#

U petak, 09.06.2017. u Dječjem vrtiću „Zrno“ održana je predstava „Kaj je bubamara čula na virovskom dvoru“ koju su pripremili roditelji pod vodstvom mame Đurđice Krčmar Zalar.

Kroz priču o dogodovštinama na virovskom seoskom imanju roditelji su utjelovili likove gazdarice, bubamare, krave, koke, patke, konja, prasice, ovce, psa, mačića, lopova i pripovjedača.

Da su djeca uživala u predstavi svjedočili su njihovi osmjesi, a roditelji su se pokazali kao vrsni glumci i svojom izvedbom oduševili sve prisutne.

Posebno ponosna bila su djeca čiji su roditelji sudjelovali u predstavi, a to su : mame Lana Cikoš, Martina Bušić, Ivanka Ferenčić Martinčić, Đurđica Krčmar Zalar, Natalija Čiček, Marija Krčmar, Vjekoslava Potočnjak, Anamarija Voćanec Jakopović, Marija Šignjar, Irena Sočec, Martina Ćurić, baka Radojka Horvatić, tate Željko Zalar i Danijel Ljubić dok je ujo Josip Kovačić bio zaslužan za kostimografiju.

Roditeljima – glumcima ravnateljica je na kraju uručila zahvalnice za izvrsno odglumljene uloge, a zajedno s djecom izrekla želju za još puno, puno ovakvih predstava u vrtiću.

Skip to content