Općina Virje

Novosti


Natrag

Preduskrsna kreativna radionica i posjet Udruzi za pomoć osobama s mentalnom retardacijom Đurđevac

  • Novosti
  • Objavljeno: Utorak, 15. travnja 2014.

#

U ponedjeljak 14. travnja 2014. godine u Narodnoj knjižnici Virje pod vodstvom Nikoline Bezić održana je preduskrsna kreativna radionica. Radionica je okupila dvanaest sudionica koje su uz ugodno i veselo druženje izrađivale pisanice i ukrasne ptičice od filca. Svi ukrasi izrađeni na radionici bili su namijenjeni Udruzi za pomoć osobama s mentalnom retardacijom Đurđevac.

Nakon radionice, u utorak 15. travnja 2014., voditeljica radionice Nikolina Bezić, ujedno i volonterka u Udruzi i Ana Škvarić, ravnateljica Narodne knjižnice Virje posjetile su Udrugu za pomoć osobama s mentalnom retardacijom Đurđevac i djelatnicama i štićenicima darovale ukrase izrađene na radionici.

Darivanju su se pridružili i Dječji vrtić „Zrno“ Virje koji su darovali radove izrađene na radionicama u sklopu svoje djelatnosti te Ivanka Novaković i Karolina Mičurin iz Virja koje su izradile posebne darove – uskrsna gnijezda i jednu malu obitelj – tatu pijevca, mamu koku, maloga pilića i nekoliko šarenih jaja!

Uz veselo druženje sa štićenicima Majom, Ivicom, Josipom i Petrom i djelatnicama Udruge, gošće iz Virja upoznale su se s radom Udruge i imale su priliku razgledati impresivnu zbirku kreativnih uradaka njenih članova.

 

Skip to content