Općina Virje

Novosti


Natrag

Pozivnica na Novogodišnji stolnoteniski turnir 2014.

  • Novosti
  • Objavljeno: Srijeda, 15. siječnja 2014.

#

Pozivamo sve zainteresirane na Novogodišnji stolnoteniski turnir koji će se održati u nedjelju 19. siječnja 2014. povodom 3 godišnjice STK Podravac.

Turnir će se održati u Maloj školskoj dvorani OŠ Virje s početkom u 12:00 sati. Prijave započinju 11:45 sati. Kotizacija za učešće u turniru iznosi 30,00 kn.

Svi susreti igraju se na tri dobivena seta. Kvalifikacije se igraju u grupama po 3 – 5 natjecatelja po sistemu svaki sa svakim. Dvoje prvoplasiranih nastavljaju natjecanje za naslove pobjednika. Svi natjecatelji imaju priliku igrati i u kategoriji parova. Uspješni natjecatelji biti će nagrađeni medaljama.

Pred kraj 2013. godine pokrenuli smo organiziranje 2. rekreativne Virovske lige u stolnom tenisu na koju se prijavilo 8 ekipa. Završio je prvi krug natjecanja, a uspjeh ekipa možete vidjeti u priloženoj tablici.

Igranje Lige doista pruža obilje rekreacije, druženja, dobre zabave u ove zimske dane te pozivam sve zainteresirane koji igraju pingać po garažama i ostalim skučenim i hladnim prostorima neka dođu i pridruže nam se u igri i druženju. Treninzi se održavaju utorkom i četvrtkom od 18:00 sati.

REZULTATI LIGE 2013-2014 7. kolo-1word

 

Skip to content