Općina Virje

Nogomet


Natrag

Podravac osvojio županijski kup

  • Nogomet
  • Objavljeno: Nedjelja, 05. lipnja 2016.

#

Nogometaši virovskog Podravca boljim su izvođenjem udaraca s 11 metara svladali trećeligaša Koprivnicu i podigli pehar osvajača Županijskog nogometnog kupa.
U finalni susret obje su momčadi ušle nakon minimalnih, 1:0, pobjeda u polufinalima. Virovci su bili bolji od novigradske Drave, dok je Koprivnica svladala Tehničar iz Cvetkovca.
Pred oko 300 gledatelja Koprivnica i Podravac odigrali su utakmicu bez pogodaka. Većina pristutnih bili su navijači Podravca, a svih devedeset minuta glasno su navijali mladi igrači Podravca iz njihove škole nogometa. Iako su Koprivničanci bili veliki favorit prije početka utakmice, nogomet je još jednom pokazao da je u jednoj utakmici sve moguće.
Nakon regularnih 0:0, konačna odluka čekala se nakon izvođenja jedanaesteraca, u čemu su se igrači Podravca mnogo bolje snašli. Za konačnih 4:2 za Podravac su pogađali Križanović, Carek, Senjan i Turković, dok su nesretni izvođači kod Koprivnice bili Ivanović i Šarlija. Ivanovića ‘panenka’ otišla je preko gola, a Šarlijin udarac zaustavio je vratar Vlašiček.
Nakon 15 godina čekanja i tko zna već koliko poraza u finalnim utakmica kupa, nogometaši Podravca osvojili su ovaj dragocijeni trofej i to žesto proslavili na travnjaku koprivničkog stadiona pred svojim glasnim navijačima. (de)
P1070432

P1070409

Navijaći
P1070379

P1070410
KUP 2016

Skip to content