Općina Virje

Novosti


Natrag

Paljenje adventskih svijeća

  • Novosti
  • Objavljeno: Utorak, 19. prosinca 2017.

#

U organizaciji Općine Virje i u suradnji s udrugama s područja općine, i ove godine ćemo,  uz molitvu i ugodno druženje u predblagdanskom raspoloženju,  paliti adventske svijeće nedjeljom poslije večernje mise.

Paljenje treće adventske svijeće

U nedjelju, 17. prosinca, obilježili smo paljenje treće adventske svijeće uz molitvu župnika vlč. Ivice Bačanija i paljenje svijeće našeg načelnika Mirka Peroka. Za božićni ugođaj pobrinuli su se članovi Puhačkog orkestra DVD-a Virje a za okrjepu, Udruga žena Hampovica i Udruga vinogradara i podrumara Šemovci.

Paljenje četvrte adventske svijeće biti će u subotu, 23. prosinca u 19 sati.

PALJENJE DRUGE ADVENTSKE SVIJEĆE

Druge nedjelje došašća, 10. prosinca, nakon  molitve koju je predvodio velečasni Ivica Bačani, načelnik Mirko Perok zapalio je drugu adventsku svijeću. Zajedničko druženje uz kuhano vino i čaj te lepinje osigurali su Udruga vinogradara, voćara i pčelara Općine Virje i Društvo žena Virje.

PRVA ADVENTSKA SVIJEĆA

U nedjelju, 3. prosinca, uz molitvu i blagoslov koji nam je podijelio velečasni Ivica Bačani, općinski načelnik Mirko Perok  zapalio je prvu adventsku svijeću na našem adventskom vijencu.

Paljenje prve adventske svijeće popratit će Udruga žena Šemovci i Udruga vinogradara i podrumara Šemovci sa kuhanim vinom  i lepinjama.

Skip to content