Općina Virje

Novosti


Natrag

Općina Virje – kandidat za stjecanje titule Općina – prijatelj djece

  • Novosti
  • Objavljeno: Srijeda, 31. ožujka 2021.

#

Dana 30.03.2021. održan je sastanak sa Savezom društava naša djeca Hrvatske vezano za kandidaturu Općine Virje za stjecanje titule Općina – prijatelj djece.

Na sastanku su sudjelovale predsjednica Društva Naša djeca Virje, Danijela Večenaj i predsjednica Koordinacijskog odbora, Kristina Filipović. Ovom prilikom je službeno potvrđeno da  Općina Virje može predati svoju kandidaturu za stjecanje ove titule te da je potrebno još nekoliko znajčajnih koraka do kraja procesa kandidiranja i ocjene kandidature. Jedne od aktivnosti s kojima želimo upoznati djecu i roditelje je njihovo sudjelovanje u postupku ocjenjivanja.

Naime, učenici od 4 do 8 razreda OŠ prof. F. V. Šignjar Virje će sudjelovati u anketi koju će provoditi Insitut za društvena istraživanja Zagreb u školi, a tiče se zadovoljstva djece u našoj sredini. Isto tako, Agenija Plus provodit će anketu s roditeljima na istu temu.

Molimo učenike i roditelje da sudjeluju u ovim anketama te da doprinesu da Općina Virje postigne pozitivnu ocjenu s ciljem dobivanja ove prestižne titule Općina – prijatelj djece!

Koordinacijski odbor akcije Općina – prijatelj djece

Skip to content