Općina Virje

Novosti


Natrag

Održano 4. otvoreno prvenstvo Virja u stolnom tenisu

 • Novosti
 • Objavljeno: Utorak, 06. svibnja 2014.

#

U organizaciji STK Podrava u nedjelju 27. travnja u Školskoj sportskoj dvorani, održano je 4. otvoreno prvenstvo Virja u stolnom tenisu pod pokroviteljstvom općine Virje i SD Podravac. Ove godine nastupilo je oko 40 sudionika  iz Virovitice, Pitomače, Đurđevca, Koprivnice, Križevaca, Zagreba, Virja i okolnih sela.

Turnir je održan u 5 kategorija: veterani do 49 godina, stariji veterani od 55 godina, rekreativci do 55 godina, stariji rekreativci od 55 godina, parovi sve kategorije zajedno i utješne skupine po navedenim kategorijama.

I ove godine moglo se uživati u vrhunskom tenisu posebno u utakmicama veterana do 55 godina u kojima je pobijedio Dražen Matoničkin i tako nakon godine pauze ponovo postao najbolji igrač turnira.  Kao i svake godine u parovima su se igrale dinamične i neizvjesne utakmice. Zadivio je par iz Svete Nedjelje gospoda Tomić i Hudjek, igrači stariji od 60 godina koji su se plasirali u finale. Što se tiče naših igrača, ove godine bili su iznimno uspješni na rekreativnoj razini osvojivši prva mjesta u obje kategorije.

Zanimljivo i živo bilo je na ručku. Svi su odreda hvalili gulaš od divljači koji je pripremio Željko Babec, tako da su mnogi rekli da će i iduće godine doći na turnir, a ako zbog ničeg drugog, onda zbog gulaša. Tako da sve čestitke Željku i što drugo reći, nego da mu se i za nagodinu preporučamo.

Posebno se želimo zahvaliti našim stalnim pokroviteljima općini Virje, SD Podravac i OŠ Prof. F. V. Šignjara, udruzi lovaca na čelu s gosp. Vladom Tišljarom koji su nam donirali meso divljači, udruzi vinara koja nam je donirala vino i našim pekarama Begović i Kajtazi za donirani kruh. Bez vaše dobrote teško da bismo priredili ovakav vrhunski sportski događaj u našem selu, zato još jednom svima iskreno hvala.

Nagrade najboljima ( pehari, medalje, butelje vina ), podijelio je tajnik SD Podravac Željko Horvat. Poseban pljesak dobila je ekipa Sigetec koja je osvojila 2. rekreativnu virovsku ligu i dobila prijelazni pehar na čuvanje. Turnir je završio uz poziv svim sudionicima da se i dogodine nađemo u Virju, a vjerujemo da uz onakav gulaš to i ne bude teško!

Mjesta za odličja osvojili su:

Veterani do 55 godine:

 1.  Dražen Matoničkin, Koprivnica
 2.  Dražen Pećarić, STK Križevci
 3. Darko Kulej, STK Virovitica
 4. Krešo Grobenski, Koprivnica

Veterani od 55 godine:

 1.  Ilija Tomić, Sveta Nedjelja
 2. Željko Pintar STK Koprivnica
 3. Georges Sabolović, Koprivnica
 4. Luka Hudjek, Sveta Nedjelja

Rekreativci do 55 godine:

 1. Damir Peršinović, STK Podravac
 2. Goran Čok, STK Podravac
 3. Ivan Lukanec Novo Virje
 4. Darko Matulec Đurđevac

Rekreativci od 55:

 1. Mirko Debeljak, Kloštar
 2. Jerko Hapavel, Virje
 3. Krešo Viljevac, Novigrad Podravski
 4. Stjepan Matušek, Koprivnica

Parovi:

 1. Darko Kulej, STK Virovitica / Dražen Pećarić, STK Križevci
 2. Ilija Tomić, Sveta Nedjelja / Luka Hudjek, Sveta Nedjelja
 3. Dražen Matoničkin, Koprivnica / Ivan Mioč, STK Pitomača
 4. Josip Šestan, Koprivnica / Mirko Stojanovski, Koprivnica
Skip to content