Općina Virje

Novosti


Natrag

Održan 1. Dan igara

  • Novosti
  • Objavljeno: Srijeda, 24. rujna 2014.

#

U ponedjeljak, 22. rujna 2014. Društvo Naša djeca Virje organiziralo je za učenike virovske škole Dan igara.

U prepunoj sportskoj dvorani stotinjak djece bodrili su sa tribina i roditelji koji su imali prilike uživati u vrhunskom spektaklu. Naime, osim potezanja užeta učenici su sudjelovali u raznim igrama poput štafetnih igara s loptom, igri Ribarova mreža, grupnom kotrljanju lopte ispod nogu i brojne druge.

Sudionike je ispred Društva Naša djeca Virje pozdravila Martina Molnar, predsjednica Društva, a radom su međusobno koordinirali Marko Blažeković, profesor tjelesne i zdravstvene kulture u virovskoj školi, Danijela Večenaj, voditeljica kreativne skupine „ Iskrice „ te učiteljica Nataša Sušanj, voditeljica Dječjeg foruma DND – a Virje.

Djeca su uživala u svakoj igri, bodrili svoju ekipu u štafetnim igrama, grlili se, skakali i smijali. Bilo nam je jako lijepo. Naravno, iduće godine planiramo održati i 2. Dan igara.

Mnogo je sudionika nakon druženja pitalo kada se ponovno budemo igrali, a mi smo se nasmijali i rekli…uskoro…povodom Dječjeg tjedna kad ćemo djecu počastiti brojnim iznenađenjima. Vidimo se prvi puni tjedan u listopadu kad ćemo svaki dan imati aktivnosti posvećene upravo djeci.

Skip to content