Općina Virje

Nogomet


Natrag

Nedelišće – Podravac 1:2

  • Nogomet
  • Objavljeno: Nedjelja, 16. ožujka 2014.

#

Sa gostovanja u Nedelišću nogometaši Podravca vraćaju se sa vrijednom pobjedom. Domaćin je u 10. minuti poveo sa 1:0 kada je Međimurac sa nekih 30-ak metara lob udarcem matirao nemoćnog Vlašićeka. Izjednačujući pogodak djelo je Antonia Grgića kada je presjekao loptu domaće obrane i silovito se sjurio prema domaćem golu te sigurno poentirao. Na samom početku drugog dijela Andrej Hrženjak sa 18 metara puca prema domaćem golu, lopta na putu do gola pogađa domaćeg braniča u nogu, mijenja smjer i odlazi u gol. Domaćin je u 82. minuti susreta mogao izjednačiti rezultat kada je do tada vrlo dobri sudac Slunjski Ivan iz Varaždina poklonio domaćinima kazneni udarac. Iz kaznenog udarca Hanc pogađa stativu, a Podravac se iz Nedelišća vraća sa tri boda.
NK Podravac je nastupao u sljedećem sastavu: Vlašiček – Grivić, Senjan, Šestak, Šehić – A, Hrženjak, Vukasović (od 45. Carek), Rukelj, Križanović – H. Hrženjak (od 82. Bradvica), Grgić (od 75. Njegač).
Rezultati 18. kola: Virovitica-Podravina 1:1, Mladost (Ž)-Graničar (K) 3:0, Rudar-Međimurje 0:3, Mladost (P)-Croatia 0:4, Varaždin-Koprivnica 0:2, Čakovec-Polet SMNM 0:14, Slatina-Bjelovar 1:1. (de)

Skip to content