Općina Virje

Košarka


Natrag

Mlade nade Podravca druge u Hrvatskoj!

  • Košarka
  • Objavljeno: Četvrtak, 11. svibnja 2017.

#

Igračice Podravca do 11 godina osvojile su drugo mjesto na Prvenstvu Hrvatske u minikošarci. Prvenstvo je igrano u dvije dvorane, u Virju i Đurđevcu. Curke su osvojile prvo mjesto u svojoj skupini te su u razigravanju za titulu prvakinja pobijedile zagrebačku Croatiu rezultatom 51:18. U samoj završnici susreta koji je odlučivao o prvom mjestu naše su junakinje pretrpjele poraz od dubrovačke Raguse i to rezultatom 58:53. Naše su cure dale 100% sebe, kao lavice se borile za svaku loptu, srcem, tijelom i dušom igrale sve utakmice. Ponosni smo svi na njih i na njihove trenere Zlatka Pintara Šmita i Ivicu Molnara Dugija. Za Podravac su igrale: Tena i Lana Popović, Tihana Halaček, Vida Novak, Lorena Lukman, Antonija Čimin, Iva Šoš, Petra Vincek, Paula Slivar, Ena Drmenčić i Vanja Vidak Peić.

Iskrene čestitke našim curama i njihovim trenerima, jer biti druge u državi nije mala stvar. Vi ste u našim srcima uvijek prve!

Hvala svima koji su bodrili naše košarkašice i koji redovito pratite rad našeg Kluba te se zajedno s nama vesele uspjesima poput ovog! Hvala Vam svima!

Uprava kluba!

Skip to content