Općina Virje

Novosti


Natrag

Maškare u Dječjem vrtiću „Zrno“

  • Novosti
  • Objavljeno: Srijeda, 01. ožujka 2017.

#

Djeca predškolci mješovitih skupina „Cvjetići“ i „Leptirići“ sudjelovali su u subotu, 25.02.2017., na Koprivničkom fašniku gdje su se maskirani u cvjetove i leptire pridružili fašenskoj povorci i pokazali svoje šarene kostime. Mnogobrojnoj publici na glavnom gradskom trgu djeca su se predstavila plesnom koreografijom na pjesmu „Proljeće u šumi“ koja je svojim veselim ritmom navjestila dolazak proljeća. Za kraj su se djeca počastila krafnama i čajem.

U utorak, 28.02 2017., održana je i fašenska povorka u Virju na kojoj su također sudjelovala i djeca svih vrtićkih skupina te djeca polaznici predškole. Ove godine su kostimi djece vezani uz nazive njihovih skupina te su tako djeca mlađe odgojne skupine bila ribice, a djeca mješovitih skupina cvjetići i leptirići. Djeca polaznici predškole predstavili su se u kostimima pčelica. Nakon fašenske povorke ulicama Virja djeca su se vratila u vrtić gdje su ih dočekale fine krafne.

Uoči maškara, 21. i 22.02. 2017., u Dječjem vrtiću „Zrno“ održane su radionice za roditelje na kojima su se, uz druženje i veselu atmosferu, izrađivali kostimi za maškare. Odaziv roditelja je bio velik, a izrađeni kostimi su jako razveselili naše mališane.

Galerija fotografija

Skip to content