Općina Virje

Novosti


Natrag

Limena glazba DVD-a Virje na 33. Susretu vatrogasnih puhačkih orkestara

  • Novosti
  • Objavljeno: Srijeda, 05. srpnja 2017.

#

U subotu, 01. srpnja 2017. u organizaciji Hrvatske vatrogasne zajednice  održan je 33. Susret vatrogasnih puhačkih orkestara.  Susret je održan povodom 130. godišnjice postojanja DVD-a Mali Bukovec, a okupio je 22 vatrogasna puhačka orkestra iz cijele države sa preko 500 glazbenika.

Susretu su nazočili načelnik Hrvatske vatrogasne zajednice Željko Popović, tajnik Vatrogasne zajednice Varaždinske  županije Zvonko Videc, načelnik Općine Mali Bukovec Darko Marković i predsjednik DVD-a Mali Bukovec Kristijan Golec koji su ujedno i otvorili susret. Nakon okupljanja svih orkestara zajednički je izvedena državna i vatrogasna himna te koračnica Croatia nakon čega je otpočeo koncertni dio u kojem se svaki orkestar predstavio sa 15 min programa.

Limena glazba DVD-a Virje se na susretu predstavila sa 4 skladbe te uspješno predstavila svoje društvo;

  1. Beautiful Maria Of My Soul
  2. Mambo No. 5
  3. Just A Closer Walk With Thee
  4. You Can Call Me Al

Ovim i predstojećim subotnjim nastupom u Koprivnici orkestar zaključuje bogati prvi dio godine. Prije ljetne stanke Limena glazba priprema jednosatni koncert na 3. ”Fest Jazz-a” u Koprivnici te pozivamo sve zainteresirane u subotu, 8. srpnja u 10:00 h na koprivnički Zrinski Trg.

 

Skip to content