Općina Virje

Košarka


Natrag

Juniorke ŽKK – a Podravac druge u Hrvatskoj!

  • Košarka
  • Objavljeno: Srijeda, 31. svibnja 2017.

#

Ženski košarkaški klub Podravac Virje ovaj je vikend bio domaćin Završnice prvenstva Hrvatske za juniorke.

U samoj Završnici natjecali su se ŽKK BNS iz Slavonskog Broda, ŽKK Trešnjevka 2009 iz Zagreba, ŽKK Vodice iz Vodica te domaći Podravac. U subotu je Podravac pobijedio BNS iz Slavonskog Broda te tako ušao u finale Završnice u kojoj ga je dočekala Trešnjevka 2009. U nedjelju, 28. svibnja 2017. odigrano je finale Završnice u kojoj su se naše curke hrabro borile, iako su od samog početka igračice Trešnjevke 2009 na terenu pokazale svoju nadmoćnost i snagu. Naše su cure dale sve od sebe na terenu i zaista zasluženo osvojile drugo mjesto. BNS iz Slavonskog Broda u nedjelju je pobijedio Vodice te tako završio na trećem mjestu.

Medalje i pehare sudionicima Završnice podijelili su župan Koprivničko – križevačke županije Darko Koren, dožupan Darko Sobota, općinski načelnik Mirko Perok, predstavnik HKS – a Željko Ciglar, Danira Bilić, predsjednica Stručnog savjeta za žensku košarku te predsjednica ŽKK – a Podravac Nataša Sušanj.

Titula MVP finalnog turnira Prvenstva Hrvatske pripala je Anđeli Katavić iz Trešnjevke 2009.

Najboljim strijelcem proglašena je Mihaela Lazić  (Brod na Savi ), najbolji asistent je također Mihaela Lazić, najbolji skakač Barbara Trehub ( Brod na Savi ) te najbolji bloker Viktorija Ćurić (Podravac ).

Igračicama Podravca kao i njihovim trenerima, čestitamo na ovom iznimnom uspjehu!

Hvala i gledateljima koji su srčano navijali za igračice Podravca ovaj vikend!

Skip to content