Općina Virje

Postupci javne nabave


Postupak javne nabave za nabavu opreme i radova na instalaciji fotonaponskih elektrana

Objavljeno: Četvrtak, 22. prosinca 2022.

Zatvoren,

Rok za predaju: 13. siječnja 2023.

Objavljena dokumentacija za objedinjenu javnu nabavu fotonaponskih elektrana

 

Općina Virje kao partner na projektu One Sun Connecting North and South koji se financiraju iz EGP financijskog mehanizma za razdoblje od 2014. do 2021. godine u okviru provedbe Programa „Energija i klimatske promjene“ sudjeluje u zajedničkoj javnoj nabavi fotonaponskih elektrana kao pojedinačni Naručitelj.

Dokumentaciju o nabavi za otvoreni postupak javne nabave male vrijednosti za opremu i radove za instalaciju fotonaponskih elektrana po grupama u Elektroničkom oglasniku javne nabave RH objavila je Regionalna energetska agencija Sjever kao Ovlašteni predstavnik naručitelja.

Tim povodom pozivaju se svi zainteresirani gospodarski subjekti da preuzmu dokumentaciju i dostave svoju ponudu.

Dokumentaciji o nabavi možete pristupiti putem poveznice, a rok za dostavu ponuda je 13.1.2023. godine do 11:00 sati.

Ovim postupkom još jednom pokazujemo iskorak u inovacijama u provedbi postupaka javnih nabava gdje agregiranjem projekata postižemo konkurentniju poziciju na tržištu. Tako kroz jedan postupak nabavljamo 36 fotonaponskih elektrana za 20 pojedinačnih Naručitelja ukupne snage preko 1,6 MWp.

https://eojn.nn.hr/SPIN/APPLICATION/IPN/DocumentManagement/DokumentPodaciFrm.aspx?id=7061517&utm_source=web&utm_medium=blog&utm_campaign=rea

 

Skip to content