Općina Virje

Javni pozivi


LOKALNI IZBORI

Objavljeno: Nedjelja, 09. travnja 2017.

OBAVIJEST OPĆINSKOG IZBORNOG POVJERENSTVA OPĆINE VIRJE

Općinsko izborno povjerenstvo Općine Virje sa sjedištem u Općini Virje, Đure Sudete 10, Virje ima radno vrijeme sukladno radnom vremenu Jedinstvenog upravnog odjela Općine Virje:

  • ponedjeljak, srijeda i četvrtak od 7 do 15 sati
  • utorak od 7 do 17 sati
  • petak od 7 do 13 sati

a prema potrebi i sukladno uputama Državnog izbornog povjerenstva biti će organizirana dežurstva izvan radnog vremena.

Potrebne informacije i upute političke stranke i svi zainteresirani mogu dobiti u OIP- u Virje osobno ili na telefon predsjednice Kristine Filipović 099 213 62 90.

Upućuju se sudionici u izborima da prate mrežne stranice općine Virje www.virje.hr   i stranice Državnog izbornog povjerenstva www.izbori.hr  a posebice se upozoravaju kandidati na lokalnim izborima na obveze iz Zakona o financiranju izborne promidžbe (NN 144/12 i 121/16).

Rješenje o imenovanju stalnog sastava Općinskog izbornog povjerenstva općine Virje

www.izbori.hr

Objava biračima

OBAVIJEST OIP-a o dežurstvu

Rješenje o imenovanju proširenog sastava OIP Virje

DOKUMENTI

Objava kandidacijskih lista i kandidatura

Na temelju članka 26. Zakona o lokalnim izborima („Narodne novine“ 144/12 i 122/16), Općinsko izborno povjerenstvo Općine Virje objavljuje pravovremeno predložene i pravovaljane kandidacijske liste i zbirnu listu za izbor članova Općinskog vijeća Općine Virje i pravovremeno predložene i pravovaljane kandidature i zbirnu listu pravovaljanih kandidatura za izbor načelnika i zamjenika načelnika Općine Virje.

 

Obavijest o dežurstvu OIP Virje radi predaje financijskih izvještaja

Općinsko izborno povjerenstvo općine Virje obavještava izborne sudionike da će dana 13.05.2017. dežurati u sjedištu OIP-a u vremenu od 9 do 16 sati radi primopredaje financijskih izvještaja sukladno Zakonu o financiranju političkih aktivnosti i izborne promidžbe. Izvješća koja se predaju 7 dana prije održavanja izbora, predaju se zaključno sa 13.05.2017. a ista se moraju objaviti zaključno sa 15.05.2017.

Konačni rezultati izbora za članove općinskog vijeća i za načelnika Općine Virje

Općinsko izborno povjerenstvo objavljuje da su rezultati izbora za članove općinskog vijeća i za načelnika Općine Virje objavljeni nakon provedenih izbora 21. svibnja 2017. postali konačni s danom 24. svibnja 2017. te iste objavljuje. Sukladno Zakonu o lokalnim izborima, u roku od 30 dana od objave konačnih rezultata održat će se konstituirajuća sjednica na koju će izabrani članovi biti pisanim putem pozvani.

Rješenje o rezultatima izbora za načelnika Općine Virje

Rješenje o rezultatima izbora za članove Općinskog vijeća Općine Virje

Skip to content