Općina Virje

Novosti


Natrag

Izvješće o održanoj priredbi uz Majčin dan i Dan obitelji

  • Novosti
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 12. svibnja 2014.

#

Društvo „ Naša djeca „ Virje organiziralo je 11. svibnja 2014. u prepunoj dvorani Novog društvenog doma u Virju priredbu uz Majčin dan i Međunarodni dan obitelji.

Dječji forum DND – a Virje vodio je cijelu priredbu, a sudjelovale su još i kreativna skupina DND – a Virje „ Iskrice „. Osim Forumaša i „ Iskrica „ na priredbi su sudjelovali i mališani iz Dječjeg vrtića „ Zrno „ sa tri točke, recitatori nižih razreda Osnovne škole prof. Franje Viktora Šignjara Virje te gosti iz bjelovarskog kazališta koji su nam se predstavili izvedbom predstave „ Dječja mašta može svašta „. Svi su posjetitelji darivani malim slatkim poklončićima koje je izradila kreativna skupina „ Iskrice „. Nakon priredbe organiziran je prigodni domjenak i druženje za sve sudionike programa. DND Virje raspisalo je Natječaj za najbolji likovni i literarni rad na temu majki i obitelji. U nižim razredima nagrađena je Lea Zahirović iz 3.a za svoj likovni rad „ Moja obitelj „, a u višim razredima za literarni je rad nagrađena učenica 7.a Magdalena Kapitanić  radom „ Moja majka „ čiji je rad pročitala njezina mama na priredbi. Učenice su primile poklone od DND – a Virje.

Nakon priredbe uzvanici su mogli razgledati malu izložbu likovnih radova vrtićanaca i osnovnoškolaca koji su se prijavili na Natječaj.

Skip to content