Općina Virje

Novosti


Natrag

Izlet vrtićanaca u dječji vrtić “Fijolica”

  • Novosti
  • Objavljeno: Četvrtak, 24. travnja 2014.

#

U srijedu, 23.04.2014., djeca i odgojiteljice srednje i starije odgojne skupine Dječjeg vrtića „Zrno“ Virje posjetila su Dječji vrtić „Fijolica“ u Novigradu Podravskom.

Odmah po dolasku organiziran je obilazak vrtića i mogućnost odabira aktivnosti po vlastitoj želji svakog djeteta što su djeca vrlo dobro iskoristila za istraživanje prostora i igru s novim igračkama. Kasnije je za djecu pripremljeno iznenađenje – lutkarska predstava „Priča o uskršnjem zecu“ u izvedbi odgojiteljica Dječjeg vrtića „Fijolica“.

Tako su za vrijeme ovog posjeta djeca imala prilike uživati u igri, druženju sa svojim vršnjacima i lijepoj predstavi, a odgojiteljice su iskoristile priliku za vrlo dragocjenu razmjenu iskustava i budućih planova u radu s djecom.

Vrijeme je brzo prošlo i trebalo je krenuti natrag put Virja što su djeca također nestrpljivo iščekivala jer je povratak bio organiziran vlakom. Vožnja je protekla odlično i vrlo uzbudljivo, a brojnoj djeci koja su se po prvi puta vozila vlakom, ali i ostalima, bio je to stvarno pravi doživljaj za pamćenje.

 

Skip to content