Općina Virje

Novosti


Natrag

Humanitarna akcija dječjeg vrtića “Zrno” na dječjem sajmu

  • Novosti
  • Objavljeno: Utorak, 28. svibnja 2013.

#

Na ovogodišnjem 11. Dječjem sajmu Osnovne škole prof. Franje Viktora Šignjara Virje, u nedjelju 26.05.2013., po prvi puta sudjelovao je i Dječji vrtić „Zrno“. Zahvaljujući ravnateljici škole Marici Cik Adaković koja je rado uključila i vrtić u ovaj hvalevrijedan projekt virovske škole i vrtićanci su mogli pokazati i prodati svoje uratke, a uz to i pomoći onima kojima je pomoć potrebna.

Sudjelovanje vrtića na Dječjem sajmu bilo je humanitarnog karaktera, a prikupljeni iznos od prodaje doniran je neprofitnoj Udruzi „Veliko srce malom srcu“ koja brine o djeci rođenoj sa srčanim grješkama i drugim srčanim bolestima, a okuplja liječnike, zdravstveno osoblje i roditelje djece sa srčanim oboljenjima. Na sajmu su uz odgojiteljice bili i predstavnici Udruge sa svojim prodajnim materijalima te su u vrlo ugodnom okruženju i druženju zajedno prikupljali sredstva za rad Udruge.

U tjednu prije Dječjeg sajma u vrtiću je održana radionica s roditeljima na kojem su se izrađivale rukotvorine za prodaju pa su se na sajmu tako prodavale ukosnice u obliku cvjetića i male slatke životinjice od konca.

Svima koji su se kupnjom rukotvorina uključili u ovu humanitarnu akciju djeca, roditelji i odgojiteljice Dječjeg vrtića „Zrno“, kao i članovi Udruge „Veliko srce malom srcu“ od srca iskreno zahvaljuju.

 

 

Skip to content