Općina Virje

Sport


Natrag

GORIČKOJ 9. VULIČNI TURNIR

  • Sport
  • Objavljeno: Subota, 14. studenoga 2015.

#

Završio je 9. vulični turnir Općine Virje u malom nogometu “Martinje 2015”. Pred prepunom sportskom dvoranom u nedjelju 08.11. su igrane utakmice polufinala i finala.
P1060789
U prvoj polufinalnoj utakmici između Kolodvorske i Ljudevita Gaja, Ljudevita Gaja po drugi put na ovom turniru bez primljenog pogotka pobjeđuje Kolodvorsku i prvi je finalist vuličnog turnira.
Drugo polufinale između Goričke i Trnovca završilo je tijesnom pobjedom Goričke 2:0. Dugo je Trnovac odolijevao, čak je imao i nekoliko izglednih prilika kod rezultata 0:0, ali potom Hrvoje Hrženjak a potom Marko Senjan odvode Goričku u finale.
P1060758
U pauzi turnira revijalnu utakmicu odigrali su najmlađi nogometaši NK Podravac Virje uzrasta do deset godina.U živoj i dinamičnoj utakmici punoj prilika ali i zgoditaka najmlađi nogometaši izborili su gromoglasan pljesak prepunih tribina.
Utakmica za treće mjesto Kolodvorske i Trnovca bila je izuzetno uzbudljiva do samog kraja. Favorizirana Kolodvorska nije uspjela nametnutu svoju igru, a Trnovac je opasno prijetio iz brzih kontri preko svog najboljeg strijelca turnira Sabola.
III Kolodvorska
Na kraju tijesna pobjeda 3:2 i Kolodvorska druge godine za redom osvaja treće mjesto.
P1060745
Finalna utakmica dočekana je s nestrpljenjem. Ljudevita Gaja pamtila je poraz od 1:0 iz doigravanja i silno je željela uzvratati. Veči dio utakmice odigrao se na sredini igrališta, a tada iz jedne naizgled bezopasne situacije Andrej Hrženjak odlično reagira i dovodi Goričku u vodstvo. Iako je Ljudevita Gaja imala par odličnih prilika, Gorička je na golu imala raspoloženog Kovačića i po drugi put u ovih devet godina Gorička osvaja turnir.
P1060755
Najbolji strijelac turnira je Igor Sabol (Trnovac) sa 12 postignutih golova. (de)
najbolji strijelac Igor Sabol

Skip to content