Općina Virje

Sport


Natrag

GORIČKOJ 10. VULIČNI TURNIR

  • Sport
  • Objavljeno: Nedjelja, 13. studenoga 2016.

#

Završio je 10. vulični turnir Općine Virje u malom nogometu “Martinje 2016”. Pred prepunom sportskom dvoranom u nedjelju 06.11. su igrane utakmice polufinala i finala.
publika-2-1

Prvo polufinale igrano je između starih poznanika i ljutitih rivala, Ljudevita Gaja i Goričke. Iako bez poraza u dosadašnjem dijelu turnira, Ljudevita Gaja igra najslabiju utakmicu na turniru što Gorička znalački koristi zasluženo pobjeđuje 2:0 i ulazi u finale vuličnog turnira.
gajeva

Prvi puta u ovih deset godina Novigradska je uspjela izboriti polufinale ali iskusna ekipa Hampovice nije dozvolila iznenađenje i pobjedom 2:0 drugi je finalist turnira.
hampovica
U pauzi turnira revijalnu utakmicu odigrali su nogometaši škole nogometa do dvanaest godina NK Podravac Virje i NK Graničar Đurđevac. U živoj i dinamičnoj utakmici prepunoj prilika ali i zgoditaka mali nogometaši iz Đurđevca bili su bolji rezultatom 4:2.
klinci
Utakmica za treće mjesto bila je izuzetno uzbudljiva do samog kraja. Favorizirana Ljudevita Gaja opet je ponovila slabu igru iz polufinala i Novigradska visokom pobjedom 4:1 zasluženo osvaja svoju prvu medalju na vuličnom turniru.
novigradska
Finalna utakmica dočekana je s nestrpljenjem. Gorička želi osvojiti svoj treći naslov a Hampovica svoj drugi naslov najboljeg na vuličnom turniru. Već u drugoj minuti susreta nezadovoljstvo igrača Goričke ali i većeg dijela gledatelja. Hrvoje Hrženjak izvodio je slobodan udarac, lopta ulazi u gol ali pronalazi rupu u mreži a suci utakmice ne sude zgoditak. Ipak, Gorička na krilima raspoloženih braće Hrženjak, prvo Andreja a zatim i Hrvoja dolazi u vodstvo od 2:0. Na kraju zasluženih 3:1 i Gorička uzima svoj treći naslov u ovih deset godina. Moram napomenuti da je ovo osma medalja igrača Goričke na vuličnim turnirima: tri puta prvi, tri puta drugi i dva puta treći. Svaka čast igračima i voditeljima Goričke na ovim uspjesima.
goricka
Najbolji strijelac turnira je Dinko Begić (Hampovica) sa 7 postignutih golova. (de)
dominik-begic-najbolji-strijelac

Skip to content