Općina Virje

Novosti


Natrag

Društvo “Naša djeca” Virje

  • Novosti
  • Objavljeno: Utorak, 29. siječnja 2013.

#

Dana 05. 01. 2013. održana je Izvanredna godišnja skupština Društva „Naša djeca“ Virje. Izabrano je novo rukovodstvo u sastavu:  predsjednik Martina Molnar, podpredsjednik  Josip Adaković, tajnik Sanja Kraševac, blagajnik Ivančica Turković i knjigovođa Jasminka Marčinko.

Članovi Izvršnog odbora: Marijan Cepetić, Damir Embreuš, Gabrijela Golub, Drago Hatadi, Vladimir Hrženjak, Dražen Koščić, Marija Pokec, Nataša Sušanj.

Članovi Nadzornog odbora: Nada Kemenović, Marijana Kovačić,  Josip Petričec

U svom radu vodstvo Društva će i nadalje stavljati naglasak na rad sa djecom i za djecu, razvijati odnose sa udrugama u našoj općini i šire, te brinuti o materijalnoj imovini DND-a a poslovanje voditi sukladno zakonskim propisima. Kako bi se mogli u to uvjeriti  pozivamo vas da ljetujete ili barem posjetite odmaralište u Selcu.

Ako ste nekad bili na „maturalcu“, dođite i oživite lijepe uspomene iz Selca. Podsjetite se kako je to bilo nekad i uživajte u novo uređenim prostorima te dobroj domaćoj kuhinji uz, ne manje važno, povoljne cijene.

Uskoro ćete više informacija i fotografija moći vidjeti na web-stranicama DND-a Virje.  Osobe za kontakt su: Martina Molnar, mob. 091 4330337, e-mail martinamolnar74@gmail-com i Sanja Kraševac, mob. 091 5023287,  e-mail sanja.krasevac@gmail.com.

Skip to content