Općina Virje

Novosti


Natrag

Društvo “Naša djeca” Virje održalo redovnu godišnju izvještajnu skupštinu

  • Novosti
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 23. travnja 2018.

#

U petak, 13. travnja 2018.godine s početkom u 20 sati održana je redovna izvještajna godišnja skupština Društva „Naša djeca“ Virje uz nazočnost brojnih uvaženih gostiju, uzvanika te članova DND-a Virje.

Nakon otvaranja Skupštine i pozdravne riječi predsjednice Martine Molnar iznesen je dnevni red i izabrano voditeljstvo Skupštine.

Prisutni su čuli Izvješća o radu Društva, voditeljica Dječjeg foruma i Iskrica, Nadzornog odbora te Financijsko izvješće Društva i Virovskog doma. Sva su izvješća jednoglasno prihvaćena.

Nakon podnesenih izvješća najavljene su promjene u vodstvu društva. Predsjednica Martina Molnar i članica Izvršnog odbora i tajnica Sanja Kraševac zahvalile su se na dosadašnjem radu i zbog svojih obaveza zamolile Skupštinu da prihvate njihova razrješenja.

Skupština je izabrala novu predsjednicu Danijelu Večenaj i novu članicu Izvršnog odbora Marinu Makar. Ostali članovi Izvršnog i Nadzornog odbora ostaju nepromijenjeni, kao i direktorica Virovskog doma Kristina Filipović, dok će Martina Molnar biti zaposlena kao voditeljica hostela.

U svom radu Društvo će i nadalje stavljati naglasak na rad s djecom i za djecu, razvijati odnos sa drugim udrugama u našoj Općini te brinuti o materijalnoj imovini DND-a, a poslovanje voditi sukladno zakonskim propisima.

Skupštini su upućene mnogobrojne dobre želje za budući rad i njeno djelovanje. U ime Općine Virje i načelnika Mirka Peroka, čestitke na uspješnom radu uputio je predsjednik Općinskog vijeća Općine Virje Mladen Mesarov. Rad Društva možete pratiti na stranicama www.dnd-virje.hr

Skip to content