Općina Virje

Novosti


Natrag

Društvo „Naša djeca“ Virje obilježilo međunarodni dan obitelji

  • Novosti
  • Objavljeno: Petak, 15. svibnja 2020.

#

15.svibnja svake godine obilježava se Međunarodni dan obitelji kojeg su proglasili Ujedinjeni narodi još 1989.godine. Slogan ovog dana glasi: “Obiteljski dan ne čine stvari nego srdačni odnosi roditelja i djece”.

Važno je osvijestiti koliko je obitelj važna, koliko su nam važni naši roditelji, braća, sestre, djeca, bake, djedovi… Svi su oni dio svakog pojedinog ljudskog bića, svi su oni važni u razvoju osobnosti pojedinca. Što kvalitetniju, tolerantniju, povezaniju obitelj imamo, veće su šanse da ćemo odgojiti i kvalitetnije, tolerantnije i povezanije društvo.

Društvo “Naša djeca” Virje s Dječji forumom “Iskrice” svake godine obilježava Dan obitelji i Majčin dan na poseban način. Organiziramo priredbu za naše roditelje, zovemo goste, glumimo, plešemo, recitiramo…jednom riječju…uživamo. Nažalost, svjesni smo situacije koja nas je snašla ove godine, kada su nam aktivnosti ograničene i sva društvena događanja zabranjena, pa tako i naša.  No, nas to nije spriječilo. Još više dalo nam je snage da nastavimo s našim aktivnostima i obilježimo Međunarodni dan obitelji na malo drugačiji način. Sretni smo na svu tehnologiju koja nam omogućava susrete, razgovore i dijeljenje slika. S tim ciljem i naši članovi Dječjeg foruma “Iskrice” marljivo su crtali svoju obitelj i pridali joj svu pažnju. U današnje vrijeme, u zadanoj situacija pokazali su nam svoju obitelj koju vole i cijene na svoj način. Uživajte u njihovim radovima!

Skip to content