Općina Virje

Novosti


Natrag

Društvo “Naša djeca” i Nivea daruju djecu

  • Novosti
  • Objavljeno: Četvrtak, 27. prosinca 2018.

#

Dolaskom božićnih blagdana dolazi i vrijeme darivanja za koje mnoge obitelji nisu spremne zbog materijalnih ili drugih poteškoća. NIVEA u partnerstvu sa Savezom društava „Naša djeca“ Hrvatske već po petu godinu za redom provodi humanitarnu akciju „NIVEA božićno darivanje“ u kojem se zaposlenici NIVEA-e i djeca-članovi njihove obitelji okupljaju i darivaju potrebitu djecu iz cijele Hrvatske, koje povezuje rad Društva „Naša djeca“.

U ovo vrijeme darivanja i ljudske solidarnosti, radosno smo prihvatili ovaj projekt te prijavili četvero djece, naravno uz dopuštenje njihovih roditelja.
Zašto samo četvero? …..
Nažalost, Savez je ograničio broj djece kojoj možemo pomoći, tako da je svaki DND poslao želje i opise četvero djece kojoj je najpotrebitija pomoć kako bi im se uveselili blagdani.
Sa željom da uspijemo obradovati barem neko dijete prihvatili smo se traženja i pisanja da prijavimo projekt i kod nas.
Radosnu vijest o prihvaćenom prijedlogu naše djece, primili smo oko Sv.Nikole što nam je bio znak da se dobra djela isplate i da ćemo zajedno razveseliti nekoliko dječice.
Nestrpljivo smo čekali pakete, ali kada su došli oduševljenju nije bilo kraja. Osmjeh na licu dječice koja otvaraju pakete namjenjene samo njima daje nam snagu i radost u teškim trenucima.

Skip to content