Općina Virje

Događanja


1. Virovska biciklijada

Traje od 22. lipnja 2019. do 22. lipnja 2019.

Dragi biciklisti, sumještani i svi vi željni dobre zabave, ovom prilikom vas sve pozivamo da nam se pridružite na 1. VIROVSKOJ BICIKLIJADI, koja će se održati 22.6.2019., s početkom u 9:00 sati u Virju.

Dionica nije zahtjevna i preporučaju se MTB bicikli jer na dijelovima ima i šljunčanih puteva. U 40 km, planira se vožnja kroz mjesto Hlebine i posjet imanju obitelji Želimorski gdje ćemo upoznati stare podravske zanate i vidjeti izložbu Naive. Vožnju nastavljamo prema rijeci Dravi i jezerima Sekulinama gdje nas očekuje druženje uz grah i upoznavanje Country Housa Ivančan te povratak u Virje. No, to nije sve, jer svi vi koji ste željni okrenuti još koji kilometar, za vas je osigurana vožnja slijedećih 8 km, organiziran je posjet izvoru Fratrovec te dolazak na obiteljsko imanje Grgin Konak gdje je planirano druženje uz logorsku vatru i kobasice. Svi vi koji želite možete nam se pridružiti i kampirati, no, molimo vas da ponesete svoju opremu.  

Biciklijada je besplatna i za sve vas su predviđeni mali poklon paketi s majicom, a upravo zbog majice nam je važno da se prijavite na Biciklijadu putem online prijavnice kako bi vam pripremili odgovarajuću veličinu.
Prijave su na sljedećem linku:

Sve detalje vezane uz Biciklijadu možete pratiti na Facebooku ili na mrežnim stranicama općine Virje:

https://web.facebook.com/events/431836720709634/

www.virje.hr

Veselimo se vašem dolasku, a do tada vam želimo sretno bicikliranje.

Ovom prilikom zahvaljujemo općini Virje koja nam je osigurala sredstva kako bismo mogli organizirati ovu 1. VIROVSKU BICIKLIJADU.


Skip to content