Općina Virje

Novosti


Natrag

DND Virje obilježilo Svjetski dan zdravlja

  • Novosti
  • Objavljeno: Utorak, 08. travnja 2014.

#

U ponedjeljak, 7. travnja 2014. na terenima iza sportske dvorane Osnovne škole prof. Franje Viktora Šignjara u Virju, DND Virje obilježilo je Svjetski dan zdravlja. U samo obilježavanje tog događaja uključilo se i 15 – tak udruga koje djeluju na području Općine Virje.

Druženje je započelo plesom i snimanjem spota „ Happy „ čime su Virovci i Virovke dobili svoj spot kojim se mogu pohvaliti. Brojnim aktivnostima i igrama zabavljali su se članovi Društva za osteoporozu, Udruga umirovljenika, Društvo žena Virje, predstavnici Općine Virje, Udruga vinogradara, voćara i pčelara, HPD „ Ferdo Rusan „, predstavnici Sportskog društva „ Podravac „, DVD Virje, ŽKK „ Podravac „, NK „ Podravac „, ŠRK „ Krap „, koji je postavio i izložio ribičku opremu koju su posjetitelji mogli i razgledati. Sudjelovali su još i predstavnici  Osnovne škole prof. Franje Viktora Šignjara i Dječjeg vrtića „ Zrno „ te članovi Župne zajednice mladih „ Martinci „.

Same aktivnosti svojim je fotoaparatom budno pratila gospođa Sanja Grčić kojoj se ovom prilikom najiskrenije zahvaljujemo.

Katarini Franjo, profesorici hrvatskog jezika u virovskoj školi, a ujedno i voditeljici Medijske grupe ide posebna zahvala što nas je uključila u snimanje spota.

Samom događaju prisustvovalo je 300 – tinjak sudionika.

 

Skip to content