Općina Virje

Novosti


Natrag

Dječji tjedan od 7.-13. listopada 2013.

  • Novosti
  • Objavljeno: Petak, 27. rujna 2013.

#

Društvo Naša djeca Virje i ove godine već tradicionalno obilježava Dječji tjedan. Ove godine Dječji tjedan traje od 7. – 13. listopada 2013. Mališani iz dječjeg vrtića Zrno sa svojim će roditeljima i odgajateljicama sakupljati slikovnice i ostale knjige za djecu i to u akciji pod nazivom Djeca djeci, koje će DND Virje pokloniti Dječjem odjelu koprivničke bolnice. Donosimo kratak pregled aktivnosti predviđenih za taj Tjedan:

PONEDJELJAK, 7.10.2013.

obilježava se Međunarodni dan djeteta i DND Virje organizira matineju za učenike nižih razreda virovske škole, vrtićance te za svu zainteresiranu djecu iz Virja. Nakon matineje održat će se i radionica origamija ( obilježivača za knjige ). Te aktivnosti će se održati u Narodnoj knjižnici Virje s početkom u 16 sati.

UTORAK, 8.10.2013.

DND Virje organizira Malu sportsku olimpijadu za učenike nižih razreda i vrtićance te za svu ostalu djecu iz mjesta na igralištu iza školske sportske dvorane ( u slučaju lošeg vremena u velikoj sportskoj dvorani )  te crtanje na asfaltu s početkom u 16 sati.

SRIJEDA, 9.10.2013.

– kako je Europska godina čitanja na glas, Kampanja „ Čitaj mi „ – čitamo priče u Narodnoj knjižnici  Virje učenicima nižih razreda i vrtićancima s početkom u 15 sati.

ČETVRTAK, 10.10.2013.

– u Novom društvenom domu u 17 sati bit će predstava za učenike nižih razreda i vrtićance, te za svu zainteresiranu djecu iz Virja. Ponovno će nam se predstaviti naši dragi prijatelji  iz bjelovarskog kazališta sa predstavom „ Nevolje princeze Lijepe „ Ulaznice će biti  dobrovoljni prilozi.

PETAK, 11. 10.2013.

Dječji forum Virje obilježava Međunarodni dan djevojčica.  Akcijom „ Jabuka na dar“, DND Virje će na završnoj priredbi uz Dječji tjedan i Dan kruha u školi  jabukama  darivati sve učenike i vrtićance. Tom će prilikom DND Virje nagraditi I najbolji likovni te najbolji literarni rad.

Skip to content