Općina Virje

Novosti


Natrag

Budući prvašići posjetili Osnovnu školu i u vrtiću ugostili svoje buduće učiteljice

  • Novosti
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 25. travnja 2016.

#

U ponedjeljak 09.05.2016., djeca starije odgojne skupine, odnosno budući đaci prvaci, sa svojim su odgojiteljicama posjetila s velikim zanimanjem i radošću svoju buduću školu. U školi su uz vodstvo školske pedagogice Mire Sulimanec obišli učionice prvih razreda te su imali prilike vidjeti što ih sve čeka u budućim školskim danima. Vidjeli su kako izgleda njihova buduća učionica, što se sve u njoj može naći, kako se treba ponašati i još mnogo drugih zanimljivh stvari.

Učiteljice Ivanka Seleš i Nevenka Ljubić Volarić su ih vrlo srdačno dočekale i zajedno sa prvašićima, našim bivšim vrtićarcima, ispričale što „krije“ jedna školska učionica.

Prije povratka u vrtić obišli su i školsku knjižnicu koju će sigurno iduće godine često posjećivati.

U popodnevnim satima učiteljice budućih prvih razreda Lidija Šiptar, Sanjica Kovač, Kristina Klanac i Mirjana Gašparić posjetile su pak svoje buduće đake prvake u vrtiću. Bilo je to zaista divno i veselo druženje u kojem su svi uživali. Dječica su bila opuštena, pjevala su i recitirala svojim učiteljicama, a učiteljice su za njih pripremile mnogo zanimljivih informacija o tome što ih čeka u prvom razredu. Ovim zanimljivim događajima vrtićanci su velikim korakom zakoračili u svoje buduće školske dane koji su pred njima, vidjevši svoje razrede i upoznavši svoje učiteljice s kojima će provoditi mnogo vremena.

Skip to content